dimecres, 9 de maig del 2012

NOVETATS A LA GRANJA


Hola! A continuació, us volem explicar quines novetats hi han hagut durant les dues últimes setmanes a la nostra granja.

En primer lloc, degut a la gran quantitat de pollets que hi havia a les nostres gàbies de l'aula, en vam haver de moure uns quants cap a dins d'una cel·la dels porcs, que estava buida. Així doncs, vam posar-hi una menjadora i abeuradora... i de moment està funcionant! Aquest galliner ja és una parada més dins de la nostra rutina a l'hora d'alimentar els animals.





D'altra banda, fa uns 15 dies que ens va néixer una cria d'oca. Després de passar els seus primers dies amb la resta de pollets, ja l'hem posat a una gàbia amb uns de més grans. Sabeu quina serà la seva pròxima casa? La bassa de les oques. Així es podrà trobar amb els animals de la seva espècie. Ah! I podrà posar-se a nedar per primer cop a la seva vida. Aquí us deixem una fotografia.




Per acabar, una molt bona notícia. La Picolina, la nostra euga (poni), ja té un nou company d'estable. És un mascle, així que ... qui sap? Poden acabar tenint un poltre! Podeu proposar algun nom per al poni? Creieu que fan bona parella? A nosaltres ens agraden molt! Esperem els vostres comentaris, animeu-vos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada